Home » Onze diensten » Mobiele surveillance » Collectieve surveillance

Collectieve surveillance

Tijdens de collectieve surveillance zal de surveillant surveilleren in het aangewezen gebied van het collectief. Dit kan zijn een bedrijventerrein, winkelstraat, woonwijk etc.

Hierbij wordt er gelet op onder andere de aanwezigheid van verdachte personen en/of voertuigen, op eventuele openstaande ramen of deuren, defecte (terrein)verlichting, illegale straatraces of overlast van hangjongeren. Indien nodig wordt de hulp van de hulpdiensten of andere instanties ingeschakeld.

Collectieve surveillance is er niet alleen voor bedrijven, maar is ook zeker geschikt voor particulieren en/of woonwijken.

De voordelen van collectieve surveillance

  • De (preventieve) aanwezigheid van de beveiliger geeft een veilig gevoel, en heeft een afschrik werend effect op kwaadwillende personen; zoals inbrekers, hangjongeren of andere personen die er niet thuishoren.
  • U kunt de kosten delen met de aangesloten bedrijven op het (bedrijven)terrein. Hoe meer bedrijven er aangesloten zijn, des te lager de kosten voor u.
  • Onze surveillance zult uitgevoerd worden op wisselende tijden. Zo zal er geen vast patroon voor kwaadwillende zichtbaar zijn.
  • U ontvangt altijd de eerst volgende werkdag de rapportage van de collectieve ronde met daarin de eventuele geconstateerde bijzonderheden.