Home » Onze diensten » Object bewaking

Objectbewaking is de meest voorkomende vorm van beveiliging. Onze beveiligers zijn multi-inzetbaar en kunnen worden ingezet op verschillende plekken zoals : bibliotheken, hotels, kantoorgebouwen en ziekenhuizen.

Werkzaamheden van een objectbeveiliger

De werkzaamheden van een objectbeveiliger kunnen uit verschillende taken bestaan. Zo is het mogelijk dat een objectbeveiliger zelf het object opent, receptie en/of toegangscontrole uitvoert ,preventieve controlerondes loopt en aan het einde van een werkdag het pand afsluit nadat de brand-en sluitronde is voldaan


Wanneer een dierbare komt te overlijden, heeft u en/of uw familieleden veel zaken te regelen. Het is een gebeurtenis wat veel emoties met zich meebrengt. Hierdoor kan het voorkomen dat er enkele zaken worden vergeten of dat hier gewoonweg niet bij wordt stilgestaan. Bijvoorbeeld een rouwkaart wat online wordt geplaatst en gedeeld. Op zo'n rouwkaart staat voor kwaadwillend interessante informatie. Informatie waarbij een eventuele inbreker zijn slag mee kunt slaan. Bij NT Security kunt u ervoor zorgen dat uw woning en of die van uw familieleden of buren wordt bewaakt tijdens de uitvaart. Onze beveiliger zult hierbij zichtbaar surveilleren. Bij calamiteiten of verdachte situaties wordt direct de politie ingeschakeld.

Onze beveiliger vertrekt pas wanneer u weer aanwezig bent.


Tijdens uw vakantie kunt u gebruik maken van onze 'vakantiesurveillance'.

Met de vakantiesurveillance zullen wij uw woning dagelijks extern controleren door middel van een controleronde. Indien gewenst kunnen wij ook uw post binnen (uit het zicht) leggen en/of de planten water geven.